Vergoedingen van de behandelingen

Een deel van de behandelingen die we in de praktijk uitvoeren wordt door de zorgverzekeraars vergoed. Dit is afhankelijk van je aanvullende verzekering en welke behandeling je kiest.

Voor de Acupunctuur ,Oedeemtherapie en een deel van de Ontspanningstraining is het mogelijk dat je een vergoeding krijgt. Voor meer informatie hierover kun je het beste even contact opnemen met je zorgverzekeraar.

Voor de Oedeemtherapie kunnen we de declaratie direct indienen bij je zorgverzekeraar als je bent verzekerd bij een van de verzekeraars waar de praktijk een contract mee heeft. Staat je zorgverzekeraar er niet bij dan kunnen we je wel behandelen maar zul je de kosten zelf bij je zorgverzekeraar moeten declareren.

Acupunctuur behandelingen worden door de meeste verzekeraars vergoed in het aanvullende pakket.De declaratie hiervoor moet je zelf eerst betalen en dan insturen naar je verzekeraar. Per behandeling kun je het bedrag per pin of contant betalen. Voor meer informatie hierover en de algemene voorwaarden kun je kijken bij “prijzen”.

De cosmetische acupunctuur komt op dit moment niet voor vergoeding in aanmerking bij de zorgverzekeraars .

De ontspanningstherapie valt voor particulieren onder fysiotherapie en wordt, als u hiervoor een aanvullende verzekering heeft, vergoed.

Voor meer informatie over vergoedingen kun je het beste contact opnemen met je verzekeraar.