Over Shenmen

Shenmen Health is gericht op het verbeteren en begeleiden tot het behoud van een evenwichtige en goede gezondheid. Hiervoor ontwikkelen we de aankomende tijd een centrum dat met name de mens als geheel voorop stelt.

We willen dan ook samen met u een plan realiseren om u in elke levensfase te ondersteunen en die begeleiding te geven die u nodig heeft en wenst. Een onderdeel van de begeleiding kan bestaan uit het zorgen voor een optimale lichamelijke en geestelijke ontspanning. Hiervoor hebben wij verschillende technieken in huis en werken we samen met psychologen, fysiotherapeuten en in de toekomst zullen er meerdere disciplines bijkomen die zich zullen bezighouden met preventief onderzoek.

Uw acupuncturist & oedeemtherapeut: Yvône Tromp

meMijn naam is Yvône Tromp. Ik ben in 1994 afgestudeerd in de fysiotherapie en heb mij gespecialiseerd vanuit dit vak in de manuele lymfedrainage. Ik heb altijd met zeer veel enthousiasme gewerkt in dit vakgebied en na het afronden van een 3 jarige opleiding tot acupuncturist heb ik een praktijk voor acupunctuur opgezet genaamd Shenmen acupunctuur.

Begin 2005 ben ik een samenwerking aangegaan met het Medisch Back Neck Center als complementair zorgaanbieder. In deze praktijk is er een echte specialisatie op rug, nek en schouder gebied naast algemene fysiotherapie, Mckenzie therapie, acupunctuur,lymfedrainage, mensendieck, dieet adviezen en sport begeleiding.

In 2007 ben ik tevens een samenwerking aangegaan met Fysiotherapeutencollectief Balans. Hier ligt de nadruk meer op een holistisch mensbeeld en werken we met psychologenpraktijk Vandaag en bekkenbodem specialiste Joke Groot samen aan het bevorderen van het herstel van gezondheid.

Shenmen Health is een praktijk in ontwikkeling die zich richt op de zorg die een cliënt nodig heeft en daarin de krachten en kennis van de verschillende specialisaties bundelt tot een geheel.

Meer informatie over Shenmen Health
Onder contact vindt u de adressen en telefoonnummers van Shenmen Health.