Acupunctuur in Amsterdam Welkom bij Shenmen Health Acupunctuur & Lymfedrainage

Acupunctuur in Amsterdam Shenmen Health

Welkom op de website voor acupunctuur en ontspanning. Via deze website geven we informatie over onze acupunctuur en  ontspanningstraingen (AOT) en Lymfedrainage in onze praktijk.

We zijn weer open!

Vanaf maandag 11 mei 2020 kunnen we jullie ontvangen op onze twee locaties ; de Brouwersgracht 641 en de Rietwijkerstraat 8hs in Amsterdam.

Er zijn wel wat aanpassingen in de wijze waarop we jullie ontvangen. Zo is er een minimale bezetting in de praktijk waardoor we proberen te vermijden dat patiënten elkaar tegenkomen in de praktijk. Op de behandeltafel werken we alleen met papieren onderlakens, die na iedere patiënt die behandeld is worden vervangen. Ook worden alle oppervlakken gereinigd en wordt de kamer minimaal 20 min gelucht of, als dat mogelijk is, wisselen we van kamer. Daarnaast kunnen we gebruik maken van PBM.

Zo werken we zo veilig mogelijk.

Wil je een afspraak plannen neem dan contact met ons op via 0619174525 of via email; info@acupunctuur-in-amsterdam.nl

We helpen je graag in deze stressvolle tijden.

Voordat je kunt komen:

Wanneer je een afspraak wilt maken, zullen wij je eerst telefonisch, een aantal vragen stellen om te kunnen vaststellen of het mogelijk is je te gaan behandelen en dit veilig kan worden gedaan in onze praktijk.

De volgende vragen zullen je worden gesteld;

Heeft u een van de volgende (ook milde!)symptomen; neusverkoudheid hoesten of benauwdheid of koorts(vanaf 37,5 graden Celsius)?

Heeft u de afgelopen 24 uur klachten(Covid 19 Symptomen) gehad?

Heeft u of uw huisgenoten/gezinsleden de volgende klachten gehad de afgelopen 14 dagen; koorts en/of benauwdheid of is er in de afgelopen 14 dagen bij u zelf of bij een van uw gezin of familieleden een Covid-19 besmetting vastgesteld?

Wanner je naar de praktijk kunt komen

Is het mogelijk om u in de praktijk te gaan behandelen, dan zullen we bij binnenkomst u temperatuur meten middels een infrarood thermometer.

Kom alleen. Op dit moment is het niet mogelijk dat iemand u begeleid.

Wanneer je NIET naar de praktijk kunt komen

Is het niet mogelijk om u in de praktijk te zien dan kunnen we uitwijken naar een consult via een video verbinding om te beoordelen wat de mogelijkheden zijn om via deze weg de behandeling evt te starten met oefeningen die via een videocall kunnen worden uitgelegd.

 

Nieuw in 2020 ;   Inloopspreekuur voor al je vragen over acupunctuur en over of we je klachten met acupunctuur kunnen verbeteren. Wanneer? Op dit moment zullen we het inloopspreekuur via video bellen afnemen. Bel ons even zodat we daarvoor een afspraak met je kunnen maken; 0619174525.

Het inloop spreekuur is gratis 

En natuurlijk doen we ook in 2020 weer mee met de Week van de Acupunctuur.

Wil je een impressie zien van het afgelopen jaar? Neem een kijkje op onze Facebook pagina; https://www.facebook.com/Acupunctuur-Amsterdam-Shenmen-Health-275678793717/?ref=settings

Bereikbaar op nummer: 0619174525 of info@shenmen.eu

Shenmen Health heeft drie hoofd werkgebieden te weten:

Een aantal behandelingen worden afhankelijk van je verzekeringspakket vergoed door je zorgverzekeraar. Je kunt hierover meer informatie vinden bij de vergoedingen.

Shenmen Health is een praktijk die zich richt op de verbetering en ondersteuning van gezondheid. We gaan hierbij uit van u als klant en stellen een behandeling op die zo goed mogelijk aansluit bij wat u nodig heeft. We gaan bij de opstelling van uw behandelplan uit van een holistisch mensbeeld. Daardoor kijken we niet alleen naar uw klacht(en) maar ook wat de reden is van het ontstaan van de klacht(en).
Doordat we samen werken met verschillende therapeuten en specialisten kunnen we verschillende behandel technieken voorstellen die het beste aansluiten bij wat u nodig heeft. Zo passen we de acupunctuur ook toe naast fysiotherapie of naast een reguliere medische behandeling.

De kennis om mensen te begeleiden en te ondersteunen in hun genezing en onderhoud van hun gezondheid is constant in beweging, Shenmen Health is daardoor nog steeds in ontwikkeling.

De aankomende jaren zullen we de praktijk nog verder ontwikkelen naar een organisatie waarbij de preventie van klachten op de voorgrond staat. Via deze website en een nieuwsbrief kunt u de ontwikkelingen de aankomende jaren volgen. We willen u via deze weg uitnodigen om eens goed rond te kijken op onze website, graag zien wij uw reactie tegemoet.

Meer weten? Neem contact met ons op!

Shenmen Health
Telefoon: 06-19174525
E-mail: info@shenmen.eu

Call Now Button